AMASYA / GÜMÜŞHACIKÖY - Şehit Ümit Çoban İlkokulu

Ock

Tasarruf Dedektifleri e twinning Projesi..Okulumuz 3 /B sınıfı öğretmeni İlknur ÖĞRETEN'in kuruculuğunu Kuzey Makedonya ortağı ile yaptığı Projesi Ocak ayı itibariyle başlamıştır. 3 Kuzey Makedonya ve 9 Türk ortaklı proje  öğrencilerini tasarruf konusunda bilinçlendirmeyi hedefliyor.Mayıs ayına kadar sürecek olan projede Ekmek israfı için yemek yapma yarışmaları, bütçe kontrolü çalışmaları, AYLIK tasarruf ile elektrik ve su faturaları karşılaştırmaları, Geri Dönüşüm etkinlikleri, kitap kumbarası gibi etkinliklere yer verilmesi hedefleniyor.

Nis

OKULUMUZDA 2023/2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇERİSİNDE SINIFLARINDA EN ÇOK KİTAP OKUYAN 3 ÖĞRENCİMİZE KİTAP KURDU SERTİFİKALARI VERİLDİ.

Ara

Okulumuz tarafından hazırlanan 15 Temmuz gazetesi yayınlanmıştır.Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Nis

Kitaptan Hayale Hayalden Kaleme e Twınnıng projesi yaratıcı okuma ve yazma çalışmaları yaptığı Neşeli Makarnalar kitabı yazarı Hande Ertem Ergün ile öğrencilerini buluşturdu. 10 Türkiye 3 Kuzey Makedonya ortaklı proje öğrencileri 1 ay boyunca çalıştıkları yaratıcı okuma ve yazma çalışmaları yaptıkları yazara sorular sordu etkinlikleirne katıldı.

Mrt

Kitaptan Hayale Hayalden Kaleme e Twınnıng projesi kapsamında yapılan yaratıcı okuma çalışmalarında sağlıklı beslenme üzerine bir etkinlik düzenlendi. Uşak Devlet Hastanesinde görev yapan uzman diyetisyen Nafiye Altay Uzunok öğrencilere ve velilere sağlıklı beslenme eğitimi verdi.

Mrt

Okulumuz öğretmeni İlknur Öğreten tarafından yürütülen Sağlıklı Bedenin Şifresi isimli e Twinnig projesi başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.

Şbt

Okulumuz 1 B sınıf öğretmeni İlknur ÖĞRETEN in kurucusu olduğu KİTAPTAN HAYALE ,HAYALDEN KİTABA e Twınnıng  projesi 10 Türkiye 3 Kuzey Makedonya ortaklı bir projedir.Proje başlangıcını Amasya Ovasaray İlkokulu Öğretmeni Remziye Uludağ Kırçıl ın vermiş olduğu YARATICI OKUMA eğitimi ve atölyesi ile yapmıştır.

Şbt

Doğaya Uzanan Minik Eller e Twinnig projesi çevre bilinci oluşturmak ile ilgili yapılan çalışmaların ardından öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile Anadolu Masalı anlatımı etkinliği gerçekleştirerek proje sonlandırılmıştır.